neljapäev, 11. veebruar 2010

Miks ikkagi FranklinCovey?

Eilsel koolituse presentatsioonil esitati mulle konkreetne küsimus: "Miks me peaks valima just FranklinCovey koolituse? Pakkujaid on palju, Eesti on ajajuhtimise gurusid täis, isegi telekast tuleb..."
Täiesti arusaadav ostumure.
Minu vastus oli järgmine:
....FranklinCovey koolitus-ja konsultatsioonifirma investeerib teaduslikesse uuringutesse ja tootearendusse igal aastal kümneid miljoneid dollareid, olles seeläbi juhtimise alase know-how lipulaev maailmas. Tootearenduses ja konsultantide sertifitseerimistel osalevad omaala parimad spetsialistid ja tuntuimad firmajuhid. Tagaside toodete kvaliteedi kohta tuleb praktiliselt maailma igast nurgast, kaasarvatud  rohkem kui 12 000 treener-konsultandilt.

Samal põhjusel valisime meie FranklinCovey maaletoomise, kuigi nende toodete sisseostmine on kallis. Olime veendunud, et me võime olla küll kogenud ja haritud, palju lugeda, erinevatel koolitustel käia, aga kaasaegse koolitustoote arendamine pole, ja ei tohigi olla, erinevate autorite materjalidest ja koolitustelt copy-paste´i tegemine. Selleks on vaja teha ulatuslikke teaduslikke uuringuid ja palgata esmaklassilisi spetsialiste ( ja need pole mitte lavastajad:) - aga kõik see käib ühele eesti väikefirmale üle jõu. 

Ülaltoodu on lihtsalt remargi korras. Kavatsen täna veel jätkata ajamaatriksi teemal.
Kuid vahepeal tuleb tegeleda I kvadrandi asjadega. Blogipidamine on minu jaoks II kvadrandi tegevus. Kuid suur osa tööajast kulub ikka I kvadrandis: kiirete ja oluliste tegevuste kallal. Täna on mul selleks  järgmise koolituse ettevalmistus ja joogakooli arvestustööde sabade lõpetamine ja ärasaatmine. Joogakoolis on sess tulemas ja nii nagu laisal üliõpilasel ikka, arvestustööd on jäänud viimasele minutile, mis tavaliselt ühel hetkel keerab kriisiks.
Silva

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar